ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΑΜΟΥ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ

φωτογράφηση γάμου στο κτήμα πεντελικον φωτογράφηση γάμου

Σε κάθε φωτογράφηση γάμου θέλουμε να είμαστε συνεπείς και να παρέχουμε υψηλής αισθητικής φωτογραφίες καταγράφοντας τις μοναδικές στιγμές την ημέρα του γάμου.
Για εμάς η φωτογράφηση γάμου σημαίνει να παρατηρούμε τις ξεχωριστές εκφράσεις των προσώπων.

Όπως το βλέμμα της Δέσποινας στη διάρκεια της προετοιμασίας της ή τη στιγμή που φόρεσε το νυφικό με το πέπλο. Ένα αδιόρατο χαμόγελο φώτιζε το πρόσωπό της και τις φωτογραφίες μας.

Η ήρεμη έκφραση του Αβραάμ στη διάρκεια της τελετής. Και αργότερα στη δεξίωση, όταν το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο τους χορό, το προστατευτικό αγκάλιασμα του Αβραάμ στη γυναίκα της ζωής του.

Η φωτογράφηση γάμου σημαίνει να αποτυπώσουμε όλες εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες που συνθέτουν την ιδιαιτερότητα του κάθε γάμου.

Το γούστο του Αβραάμ και της Δέσποινα φαινόταν στις πιο μικρές λεπτομέρειες: στα αξεσουάρ της νύφης, στα νυφικά παπούτσια και τα σκουλαρίκια, ή στην ποσέτ του γαμπρού που ταίριαζε με τα παπιγιόν των τριών αγοριών που συνόδευαν τη νύφη, στο νυφικό μπουκέτο και στη διακόσμηση των τραπεζιών της δεξίωσης.

Φωτογράφηση γάμου σημαίνει να “πιάσουμε” με το φακό μας και τις αντιδράσεις των αγαπημένων του ζευγαριού, συγγενών και φίλων, στη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης.

Όπως η χαρούμενη διάθεση των καλεσμένων της Δέσποινας και του Αβραάμ.

Ο Αβραάμ και η Δέσποινα παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2015 στο Κτήμα Πεντελικόν. H Eclipse Productions δημιούργησε το βίντεο γάμου τους.

Skills

Posted on

20 January 2016

Pin It on Pinterest

error: Content is protected !!
Menu